ISO 8587:1988


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Органолептический анализ. Методология. Классификация
Название (англ.):Sensory analysis; methodology; ranking
Описание (англ.):The method consists in simultaneous presentation of several test samples in random order to assessors. Ranking of the samples according to a specified criterion (for example, total impression, particular attribute or specific charakteristic of an attribute). If a reference sample is used, it is placed unidentified among the other samples. Statistical evaluation of the test results. An annex A gives a parctical example ofappllication. A specimen answer form is given in an annex B.
Дата регистрации:01.02.89
Дата введения:01.12.88
Код КГС:Т59
Код ОКСТУ:0004
Код ОКС(МКС):67.240
Код ОКП:0004
Нормативные ссылки:DIN 10963-1982, NEQ*LMBG L 00.90-4-1983, NEQ*NF ISO 8587(1989/AFNOR), EQV*NF V09-018(1989/AFNOR), EQV*BS 5929 PART 6(1989/BSI), EQV*DIN 10963-1996, NEQ ISO 5492-1-1977*ISO 5492-2-1978*ISO 5492-3-1979*ISO 5492-4-1981*ISO 5492-5-1983*ISO 5492-6-1985*ISO 5495-1983*ISO 6658-1985*ISO 8589
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS ESTIMATION FOOD PRODUCTS ODOURS SENSORY ANALYSIS (FOOD) SENSORY ANALYSIS TASTE TESTING TESTS SENSORY ANALYSIS (FO

В архиве лежит ISO 8587:1988 Органолептический анализ. Методология. Классификация (205 Кб)


Хостинг от uCoz