Молоко и молочные продукты. Приготовление контрольных проб и растворов для микробиологического анализа
Название (англ.):
Milk and milk products; preparation of tests samples and dilutions for microbiological examination
Описание (англ.):
Description of the preparation of the primary dillution (initial suspension) and, if necessary, of further decimal dilutions to reduce the number of micro-organisms per unit volume to facilitate microbiological examination.
Заменён стандартами:
ISO 8261:2001
Дата регистрации:
01.09.89
Дата введения:
01.07.89
Код КГС:
Н19
Код ОКСТУ:
9220;9209
Код ОКС(МКС):
07.100.30
Код ОКП:
9220;9209
Нормативные ссылки:
DIN 10191-1-1986, NEQ*DIN 10191-2-1986, NEQ*DIN 10191-3-1986, NEQ*DIN 10191-4-1986, NEQ*DIN 10191-5-1985, NEQ*LMBG L 01.00-1-1987, NEQ*LMBG L 02.07-1-1987, NEQ*LMBG L 04.00-1-1987, NEQ*LMBG L 03.00-1-1987, NEQ ISO 707-1985