ISO 6663:1983


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Чеснок. Руководство по хранению на холоде
Название (англ.):Garlic; Guide to cold storage
Описание (англ.):The guidance describes a method for obtaining optimum conditions for Allium sativum Linnaeus intended for consumption in frech state. It includes conditions of harvesting and putting into store, and optimum conditions for the main procedures. The limits of application of the method are given in an annex.
Заменён стандартами:ISO 6663:1995
Дата введения:01.02.83
Дата отмены:01.07.95
Код КГС:С25
Код ОКСТУ:9724
Код ОКС(МКС):67.080.20
Код ОКП:9724
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS COLD STORAGE GARLIC GENERAL CONDITIONS SPICES STORAGE

Скачать ISO 6663:1983 бесплатно Чеснок. Руководство по хранению на холоде


Хостинг от uCoz