ISO 5277:1981


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Углеводороды ароматические. Определение остатка после выпаривания продуктов, имеющих температуры кипения до 150 град. С
Название (англ.):Aromatic hydrocarbons; Determination of residue on evaporation of products having boiling points up to 150 degrees C
Описание (англ.):Applicable to products having boiling points lower than or equal to 150 0C. The lower limit of detection is 1 mg/100 ml. Based on evaporation of a test portion in a weighed dish, and determination of the increase in mass of the dish, which represents the residue.
Дата регистрации:01.01.82
Дата введения:01.11.81
Дата отмены:30.05.02
Код КГС:Л29
Код ОКСТУ:2410;2409
Код ОКС(МКС):71.080.15
Код ОКП:2410;2409
Ключевые слова:AROMATIC HYDROCARBONS BOILING POINT CHEMICAL RESIDUES DETERMINATION OF CONTENT EVAPORATION HYDROCARBONS TESTING TESTS

Скачать ISO 5277:1981 doc Углеводороды ароматические. Определение остатка после выпаривания продуктов, имеющих температуры кипения до 150 град. С


Хостинг от uCoz