ISO 1738:1980


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Масло сливочное. Определение содержания соли (контрольный метод)
Название (англ.):Butter; Determination of salt content (Reference method)
Описание (англ.):Specifies a method consisting in melting a test portion by the addition of boiling water, and titrating the chlorides in the mixture with a standard volumetric silver nitrate solution, using potassium chromate as indicator (known as the Mohr procedure). The salt content determined is expressed as sodium chloride as a percentage by mass.
Заменён стандартами:ISO 1738(1997.12)
Дата введения:01.02.80
Дата отмены:01.12.97
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9209;9222
Код ОКС(МКС):67.100.20
Код ОКП:9209;9222
Нормативные ссылки:DIN 10323-1971, EQV*NF V04-314-1985, EQV*NP-1509-1985, EQV*LMBG L 04.00-10-1981, EQV
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS BUTTER CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DAIRY PRODUCTS DETERMINATION OF CONTENT REFERENCE METHODS SALT (FOOD) SODIUM CHLORIDE CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

В архиве лежит ISO 1738:1980 Масло сливочное. Определение содержания соли (контрольный метод) (138 Кб)


Хостинг от uCoz