Масла и жиры животные и растительные. Определение точки плавления в открытых капиллярных колонках (промежуточная температура плавления)
Название (англ.):
Animal and vegetable fats and oils; determination of melting point in open capillary tubes (slip point)
Описание (англ.):
Specifies two methods: method A applies only to animal and vegetable fats which do not exhibit pronounced polymorphism; method B applies to all animal and vegetable fats, and shall be used where polymorphic behaviour is unknown.
Заменён стандартами:
ISO 6321:2002
Изменён стандартами:
ISO 6321:1991/Amd.1:1998
Дата регистрации:
01.10.91
Дата введения:
01.09.91
Дата отмены:
14.03.02
Код КГС:
Н19;Н69
Код ОКСТУ:
9140;9109;9220;9215
Код ОКС(МКС):
67.200.10
Код ОКП:
9140;9109;9220;9215
Нормативные ссылки:
NF T60-226(1991/AFNOR), EQV*NF ISO 6321(1991/AFNOR), EQV*BS 684 PART 1 SECTION 1.3(1992/BSI), EQV ISO 661-1989*ISO 5555-1991