ISO 5559:1983


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Лук сушеный. Технические условия
Название (англ.):Dehydrated onion; Specification
Описание (англ.):Requirements for the product, such as description, odour, flavour, freedom from contamination, extraneous matter, classification, sensory evalution (see annex B), chemical characteristics; further description of sampling, of methods of test, of packing and marking. An annex A shows commercial forms of the product. Recommendations relating to storage and transport are given in an annex C.
Заменён стандартами:ISO 5559(1995.09)
Дата введения:01.04.83
Дата отмены:01.09.95
Код КГС:Н51
Код ОКСТУ:9164
Код ОКС(МКС):67.220.10
Код ОКП:9164
Нормативные ссылки:BS 6205-1981, NEQ*NF V26-001-1971, NEQ
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS CHEMICAL PROPERTIES DELIVERY CONDITIONS DRIED FOODS MARKING ONIONS PACKAGES SPECIFICATIONS VEGETABLES PACKING

Текст ISO 5559:1983 лежит тут Лук сушеный. Технические условия (241 Кб)


Хостинг от uCoz