ISO 6658:1985


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Органолептический анализ. Методология. Общее руководство
Название (англ.):Sensory analysis; Methodology; General guidance
Описание (англ.):The guidance comprises three main parts, covered in clauses 4, 5 and 6. Clause 4 gives 'General requirements'. Clause 5 'Test methods' describes all main tests, under five headings: definitions, application, assessors, procedure, interpretation of results. Clause 6 'Analysis of results' is concerned with the statistical treatment of the results. An annex gives statistical terms.
Дата регистрации:01.07.85
Дата введения:01.06.85
Код КГС:Т59
Код ОКСТУ:0004
Код ОКС(МКС):67.240
Код ОКП:0004
Нормативные ссылки:BS 5929 PART 1-1986, EQV*UNI ISO 6658-1987, EQV*V09-001-1983, NEQ*NF V09-001(1983/AFNOR), NEQ*UNE 87-008-92(1992/AENOR), EQV
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS FOOD PRODUCTS GENERAL SECTION GENERALITIES SENSORY ANALYSIS (FOOD) SENSORY ANALYSIS SENSORY ANALYSIS (FO

Скачать текст ISO 6658:1985 (223 Кб) Органолептический анализ. Методология. Общее руководство


Хостинг от uCoz