ISO 5495:1983


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Органолептический анализ. Методология. Парные сравнительные испытания
Название (англ.):Sensory analysis; Methodology; Paired comparison test
Описание (англ.):Specification of a technique for detecting differences in the organoleptic attributes of two products. The principle consists in presentation of a pair of samples to assessors; one sample may be a control. Following testing, written response by the assessors, and interpretation of the replies obtained. Specimen answer forms are given in an annex A. An annex B shows practical examples of application.
Дата регистрации:01.04.83
Дата введения:01.03.83
Код КГС:Н09
Код ОКСТУ:9109;9209
Код ОКС(МКС):67.240
Код ОКП:9109;9209
Нормативные ссылки:BS 5929 PART 2-1982, EQV*DIN 10954-1986, NEQ*NF V09-012-1983, EQV*UNI ISO 5495-1987, EQV*LMBG L 00.90-8-1987, NEQ*UNE 87-005-91(1991/AENOR), EQV*DIN 10954-1994, NEQ
Ключевые слова:COMPARISON ANALYSIS FOOD TESTING PROPERTIES SENSORIAL PROPERTIES SENSORY ANALYSIS (FOOD) SENSORY ANALYSIS TESTING TESTING CONDITIONS TESTS FOOD TECHNOLOGY SENSORY ANALYSIS (FO

В архиве лежит ISO 5495:1983 Органолептический анализ. Методология. Парные сравнительные испытания (422 Кб)


Хостинг от uCoz