ISO 5379:1983


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Крахмал и его производные. Определение содержания диоксида серы. Ацидометрический и нефелометрический методы
Название (англ.):Starches and derived products; Determination of sulfur dioxide content; Acidimetric method and nephelometric method
Описание (англ.):Entrainment in a current of nitrogen of the gas extracted from the acidified and heated product, and fixing and oxidation of the gas by bubbling through a dilute solution of neutral hydrogen peroxid. Titration of the sulphuric acid formed with standard volumetric sodium hydroxide solution of nephelometric determination in the case of low contents.
Дата регистрации:01.10.83
Дата введения:01.08.83
Код КГС:Н49
Код ОКСТУ:9188;9189;9109
Код ОКС(МКС):67.180.20
Код ОКП:9188;9189;9109
Нормативные ссылки:DIN 10305-1-1969, NEQ*NF V03-616-1984, EQV*EN 1185-1994, NEQ*DIN EN 1185-1995, NEQ*BS EN 1185(1995/BSI), NEQ*NF EN 1185(1995/AFNOR), NEQ
Ключевые слова:CARBOHYDRATES CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION OF CONTENT FOOD PRODUCTS FOOD STARCH STARCH PRODUCTS STARCHES SULPHUR DIOXIDE TESTING TESTS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Текст ISO 5379:1983 лежит тут Крахмал и его производные. Определение содержания диоксида серы. Ацидометрический и нефелометрический методы (684 Кб)


Хостинг от uCoz