ISO 935:1988


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Масла и жиры животные и растительные. Определение титра
Название (англ.):Animal and vegetable fats and oils; determination of titre
Описание (англ.):Specifies a method for the preparation of the water-insoluble fatty acide and determination of their solidification temperature. The method is not applicable to titres below 30 degrees centigrade. The principle is saponification of a test portion with potassium hydroxide solution in glycerol, dissolution of the soap in water and neutralization. Washing of the separated insoluble fatty acids with hot sodium chloridesolution, drying and filtering. Melting of the prepared fatty acids, cooling them, with continuous stirring, and observation of the solidification temperature.
Заменяет стандарты:ISO/R 935(1969)
Дата регистрации:20.03.88 23:00:00
Дата введения:15.01.88
Код КГС:И69
Код ОКСТУ:9109
Код ОКС(МКС):67.200.10
Код ОКП:9109
Нормативные ссылки:NF ISO 935-1988, EQV*NF T60-208(1988/AFNOR), EQV*BS 684 PART 1 SECTION 1.6(1988/BSI), EQV ISO 5555*ISO 661
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS ANIMAL FATS ANIMAL OILS CONGEALING POINT DETERMINATION FATTY ACIDS SOLIDIFICATION POINT TESTING TESTS VEGETABLE FATS VEGETABLE OILS

В архиве лежит ISO 935:1988 Масла и жиры животные и растительные. Определение титра (12 Кб)


Хостинг от uCoz