ISO 6636-2:1981


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Фрукты, овощи и продукты их переработки. Определение содержания цинка. Часть 2. Спектрометрический метод атомной абсорбции
Название (англ.):Fruits, vegetables and derived products; Determination of zinc content; Part 2 : Atomic absorption spectrometric method
Описание (англ.):The method consists is decomposing of organic matter by a dry or wet method and determing of the Zn + cation by a suitable spectrometer. For some liquid samples the determination may be carried out directly, without previous decomposition.
Дата регистрации:01.01.82
Дата введения:01.10.81
Код КГС:Н59
Код ОКСТУ:9709;9109
Код ОКС(МКС):67.080.01
Код ОКП:9709;9109
Нормативные ссылки:NF V05-122-1982, NEQ
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS ATOMIC ABSORPTION METHOD ATOMIC ABSORPTION SPECTROPHOTOMETRY DETERMINATION OF CONTENT FOOD PRODUCTS FRUITS TESTING TESTS VEGETABLES ZINC ATOMIC ABSO

В архиве лежит ISO 6636-2:1981 Фрукты, овощи и продукты их переработки. Определение содержания цинка. Часть 2. Спектрометрический метод атомной абсорбции (578 Кб)


Хостинг от uCoz