ISO 1739:1975


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Масло сливочное. Определение показателя преломления жира (контрольный метод)
Название (англ.):Butter; Determination of the refractive index of the fat (Reference method)
Описание (англ.):Describes a method of measurement which uses a refractometer with a scale graduated in refractive index units to the third decimal place and having prisms heated by means of a circulating liquid at 40 degrees centigrade, the temperature being thermostatically controlled to within +/- 0.1 degrees centigrade. A sodium vapour lamp shall be used as a light source.
Дата введения:01.12.75
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9209;9222
Код ОКС(МКС):67.100.20
Код ОКП:9209;9222
Нормативные ссылки:NF V04-313-1971, EQV*NP-2936(1989/IPQ), EQV
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS ANIMAL PRODUCTS BUTTER DAIRY PRODUCTS FATS OPTICAL TESTS PHYSICAL TESTING PHYSICAL TESTS REFERENCE METHODS REFRACTIVITY TESTING TESTS

В архиве лежит ISO 1739:1975 Масло сливочное. Определение показателя преломления жира (контрольный метод) (756 Кб)


Хостинг от uCoz