ISO 1237:1981


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Cемя горчичное. Технические условия
Название (англ.):Mustard seed; Specification
Описание (англ.):Establishes the requirements for this product. Describes sampling, methods of test, packing and marking. Annex A covers the determination of loss in mass at 103 degrees centigrade, Annex B the determination of allyl isothiocyanate, Annex C the determination of p-hydroxybenzyl isothiocyanate by means of the colorimetric method, Annex D the determination of p-hydroxybenzyl isothiocyanate by means of theargentimetric method and Annex E includes recommendations concerning storage and transport conditions.
Дата регистрации:01.10.81
Дата введения:01.08.81
Код КГС:Н55
Код ОКСТУ:9162
Код ОКС(МКС):67.220.10
Код ОКП:9162
Нормативные ссылки:BS 6302-1982, EQV*DIN 10204-1967, NEQ*NF V32-050-1971, NEQ*NF V32-051-1968, NEQ*NF V32-052-1968, NEQ*NF V32-053-1968, NEQ*NF V32-054-1971, NEQ*BS 7087 PART 22(1995/BSI), NEQ
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS CRUCIFERAE MUSTARD SPECIFICATIONS SPICES TESTING TESTS PLANTS

Скачать текст ISO 1237:1981 (867 Кб) Cемя горчичное. Технические условия


Хостинг от uCoz