ISO 3519:1976


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Масло лаймовое, полученное перегонкой
Название (англ.):Oil of lime, obtained by distillation
Описание (англ.):The Standard specifies the following characteristics of the oil. Appearance: Clear, moblie liquid. Colour: Colourless to pale yellow. Odour: Characteristic of the oil but different from that of the fresh fruit. Relative density at 20/20
Заменён стандартами:ISO 3519(1997.07)
Дата введения:01.12.76
Дата отмены:01.07.97
Код КГС:Н65
Код ОКСТУ:9151;9169
Код ОКС(МКС):71.100.60
Код ОКП:9151;9169
Нормативные ссылки:NEN-ISO 3519-1977, EQV*NF T75-337-1977, EQV*NF T75-337(1989/AFNOR), NEQ
Ключевые слова:DISTILLATION ESSENTIAL OILS LIME (FRUIT) LIMES MATERIALS SPECIFICATION MATERIALS SPECIFICATIONS

Текст ISO 3519:1976 лежит тут Масло лаймовое, полученное перегонкой (713 Кб)


Хостинг от uCoz