ISO 8262-1:1987


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Продукты молочные и пищевые продукты на основе молока. Определение содержания жира гравиметрическим методом Вейбулла-Бернтропа (контрольный метод). Часть 1. Продукты детского питания
Название (англ.):Milk products and milk-based foods; Determination of fat content by the Weibull- Berntrop gravimetric method (Reference method); Part 1 : Infant foods
Описание (англ.):Specification of a method to those products, that may containe more than 5% (m/m) (in the dry matter) of dextrin, or vegetable, fruit, meat, etc. It consists in digesting of a test portion by boiling with dilute hydrochloric acid, filtrating of the hot digest through a wetted filter paper, extracting of the fat from the dried filter paper using n-hexane or light petroleum, removing of the solvent by destillation or evaporation,and weighing of the substances extracted.
Дата регистрации:20.04.88
Дата введения:01.12.87
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9209
Код ОКС(МКС):67.100.01
Код ОКП:9209
Нормативные ссылки:NF ISO 8262-1(1988/AFNOR), EQV*NF V04-051(1988/AFNOR), EQV*DIN 10342-1992, NEQ*NEN-ISO 8262-1(/NNI), EQV*BS 7142 PART 2(1989/BSI), EQV
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS BABY FOODS CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DAIRY PRODUCTS DETERMINATION OF CONTENT FATS FOOD PRODUCTS GRAVIMETRIC ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN INFANT FOODS

Загрузить ISO 8262-1:1987 (133 Кб) Продукты молочные и пищевые продукты на основе молока. Определение содержания жира гравиметрическим методом Вейбулла-Бернтропа (контрольный метод). Часть 1. Продукты детского питания


Хостинг от uCoz