|
Название (рус.): | Микробиология. Общее руководство по обнаружению Vibrio parahaemolyticus |
Название (англ.): | Microbiology; general guidance for the detection of Vibrio parahaemolyticus |
Описание (англ.): | Determination of the presence or absence of these microorganisms in food products or animal feeding products in three successive phases. Inoculation of the test portion into two selective enrichment media and incubation at 35 |
Дата регистрации: | 01.12.90 |
Дата введения: | 01.12.90 |
Код КГС: | Н09 |
Код ОКСТУ: | 9109;9209 |
Код ОКС(МКС): | 07.100.01 |
Код ОКП: | 9109;9209 |
Нормативные ссылки: | BS 5763 PART 14(1991/BSI), EQV*NF V08-024(1991/AFNOR), EQV*NF ISO 8914(1991/AFNOR), EQV ISO 6887-1983*ISO 7218-1985 |
Ключевые слова: | AGRICULTURAL PRODUCTS ANIMAL FEED FOOD PRODUCTS MICROBIOLOGICAL ANALYSIS MICROBIOLOGY MICROORGANIMS MICROORGANISMS TESTING TESTS VERIFICATION MICRO-ORGANISMS |
|