Продукты плодоовощные. Определение cодержания твердых веществ,не растворимых в воде
Название (англ.):
Fruit and vegetable products; Determination of water-insoluble solids content
Описание (англ.):
The method consists in dissolving of the water-soluble matter in a test portion, filtration, drying of the residue and weighing. It cancels and replaces ISO Recommendation R 751-1968, of which it constitutes a technical revision.
Заменён стандартами:
ISO 751(1998.08)
Дата введения:
01.10.81
Дата отмены:
01.08.98
Код КГС:
Н59
Код ОКСТУ:
9109;9167
Код ОКС(МКС):
67.080.01
Код ОКП:
9109;9167
Нормативные ссылки:
NF V05-102-1974, EQV
Ключевые слова:
AGRICULTURAL PRODUCTS DETERMINATION OF CONTENT FRUIT-AND VEGETABLE PRODUCTS FRUITS INSOLUBLE MATTER SOLIDS TESTING TESTS VEGETABLES WATER