ISO 5541-2:1986


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Молоко и молочные продукты. Подсчет колибактерий. Часть 2. Методика подсчета наиболее вероятного количества после инкубации при температуре 30 град. C
Название (англ.):Milk and milk products; Enumeration of coliforms; Part 2 : Most probable number technique at 30 degrees C
Описание (англ.):Specifies a method for enumerating bacteria which cause fermentation of lactose with the production of gas and form characteristic growth under the operational conditions describes. Uses a culture technique involving a liquid medium. The calculation of the most probable number is made after incubation at 30 degrees centigrade.
Дата регистрации:01.01.87
Дата введения:01.12.86
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9220;9209
Код ОКС(МКС):07.100.30
Код ОКП:9220;9209
Нормативные ссылки:DIN 10172-1-1988, NEQ*NBN V 21-016 H(1989/IBN), NEQ*NEN 955(1992/NNI), EQV
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS BACTERIAL COUNT COLIFORM BACTERIA DAIRY PRODUCTS DETERMINATION MICROBIOLOGICAL ANALYSIS MILK TESTING TESTS

Текст ISO 5541-2:1986 лежит тут Молоко и молочные продукты. Подсчет колибактерий. Часть 2. Методика подсчета наиболее вероятного количества после инкубации при температуре 30 град. C (584 Кб)


Хостинг от uCoz