ISO 3356:1975


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Молоко, сухое молоко, пахта, сухая пахта, молочная сыворотка и сухая молочная сыворотка. Определение активности фосфатазы (контрольный метод)
Название (англ.):Milk and dried milk, buttermilk and buttermilk powder, whey and whey powder; Determination of phosphatase activity (Reference method)
Описание (англ.):Can be applied for the control of proper pasteurization of the products specified in the title of this standard. Uses a principle of determination based on the dilution of the liquid product or the reconstituted liquid product with a buffer at pH 10.6 containing disodium phenylphosphate and incubation at 37 degrees centigrade for 1h. By reaction with the alkaline phosphatase present in the product phenol is liberated which reacts with dibromopquinonechloroimide. Then the colour formed is measured photometrically.
Дата регистрации:20.07.75
Дата введения:01.07.75
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9209;9220
Код ОКС(МКС):67.100.01
Код ОКП:9209;9220
Нормативные ссылки:DIN 10337-1-1977, NEQ*DIN 10337-1-1992, NEQ*NF V04-151(1974/AFNOR)*DIN 10337-1993, NEQ
Ключевые слова:BUTTERMILK CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DAIRY PRODUCTS DESICCATED MILK DETERMINATION OF CONTENT DRIED FOODS DRIED MILK ENZYMATIC ACTIVITY MILK PHOSPHATASE REFERENCE METHODS WHEY CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Скачать ISO 3356:1975 Молоко, сухое молоко, пахта, сухая пахта, молочная сыворотка и сухая молочная сыворотка. Определение активности фосфатазы (контрольный метод)


Хостинг от uCoz