ISO 2172:1983


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Cок фруктовый. Определение содержания растворимых сухих веществ. Метод с применением пикнометра
Название (англ.):Fruit juice; Determination of soluble solids content; Pycnometric method
Описание (англ.):The method consists in measuring of the relative density of a test portion at 20 C using a pyknometer, and conversing, using a table, of the relative density sinto the soluble solids content expressed as sucrose. It is applicable to products containing no suspended matter and to clear concentrated products. For other fruit and vegetable products the method specified in ISO 2173 should be used.
Дата введения:01.08.83
Код КГС:Н54
Код ОКСТУ:9163
Код ОКС(МКС):67.160.20
Код ОКП:9163
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS DETERMINATION OF CONTENT FRUIT JUICES FRUIT-AND VEGETABLE PRODUCTS FRUITS PYCNOMETRIC ANALYSIS SOLIDS SOLUBLE MATTER SUGAR (FOOD) TESTING TESTS VEGETABLES FRUIT-AND VEGETABLE JUICES SUGAR : FOOD

Скачать ISO 2172:1983 doc Cок фруктовый. Определение содержания растворимых сухих веществ. Метод с применением пикнометра


Хостинг от uCoz