|
Название (рус.): | Мясо и мясные продукты. Определение содержания свободного жира |
Название (англ.): | Meat and meat products - Determination of free fat content |
Описание (англ.): | Specifies a method for the determination of the free fat content of meat and meat products by means of extraction. |
Заменяет стандарты: | ISO 1444(1973.04) |
Дата регистрации: | 01.05.95 |
Дата введения: | 01.04.96 |
Код КГС: | Н11 |
Код ОКСТУ: | 921100 |
Код ОКС(МКС): | 67.120.10 |
Код ОКП: | 921100 |
Нормативные ссылки: | BS 4401 PART 5(1996/BSI), EQV ISO 1442-1996 |
Ключевые слова: | AGRICULTURAL PRODUCTS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DEFINITIONS DETERMINATION DETERMINATION OF CONTENT EXTRACTION METHOD FAT CONTENTS FOOD PRODUCTS MEAT MEAT PRODUCT CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN мясо |
|