ISO 1841-1:1996


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Мясо и мясные продукты. Определение содержания хлоридов. Часть 1. Метод Фольгарда
Название (англ.):Meat and meat products. Determination of cloride content. Part 1. Volhard method
Описание (англ.):Gives a method for the determination of the chloride content of meat and meat products, including poultry, with sodium chloride contents equal to or greater than 1,0 % (
Заменяет стандарты:ISO 1841(1981.02)
Дата регистрации:01.07.96
Дата введения:01.07.96
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9211
Код ОКС(МКС):67.120.10
Код ОКП:9211
Нормативные ссылки:DIN 10141-1977, EQV*BS 4401 PART 6(1996/BSI), EQV
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS ANIMAL PRODUCTS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING CHLORIDE CONTENT DEFINITIONS DETERMINATION OF CONTENT FOOD INSPECTION MEAT MEAT PRODUCTS POULTRY SODIUM CHLORIDE CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Скачать ISO 1841-1:1996 doc Мясо и мясные продукты. Определение содержания хлоридов. Часть 1. Метод Фольгарда


Хостинг от uCoz