Мясо и мясные продукты. Определение содержания хлоридов. Часть 1. Метод Фольгарда
Название (англ.):
Meat and meat products. Determination of cloride content. Part 1. Volhard method
Описание (англ.):
Gives a method for the determination of the chloride content of meat and meat products, including poultry, with sodium chloride contents equal to or greater than 1,0 % (
Заменяет стандарты:
ISO 1841(1981.02)
Дата регистрации:
01.07.96
Дата введения:
01.07.96
Код КГС:
Н19
Код ОКСТУ:
9211
Код ОКС(МКС):
67.120.10
Код ОКП:
9211
Нормативные ссылки:
DIN 10141-1977, EQV*BS 4401 PART 6(1996/BSI), EQV
Ключевые слова:
AGRICULTURAL PRODUCTS ANIMAL PRODUCTS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING CHLORIDE CONTENT DEFINITIONS DETERMINATION OF CONTENT FOOD INSPECTION MEAT MEAT PRODUCTS POULTRY SODIUM CHLORIDE CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN