ISO 5506:1988


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Продукты из соевых бобов. Определение активности уреазы
Название (англ.):Soya bean products; determination of urease activity
Описание (англ.):The method allows inadequate cookingof the products to be detected. It applies to products having a urease activity of less than 1 mg of nitrogen per gram of product as received. For more active products the mass of test may be reduced. The principle consists in mixing of a ground test portion with a buffered urea solution, after keeping the mixture for 30 min at 30 C,neutralization of the ammonia liberated, with an exess of hydrochloric acid solution, and back-titration with standard volumetric hydroxide solution.
Заменяет стандарты:ISO 5506(1978)
Дата регистрации:09.01.89
Дата введения:15.08.88
Код КГС:С19
Код ОКСТУ:9709;9716
Код ОКС(МКС):65.120; 67.200.20
Код ОКП:9709;9716
Нормативные ссылки:BS 4325 PART 6(1989/BSI), EQV ISO 5502-1983*ISO 5505-1986*ISO 771-1977
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS AMMONIACAL NITROGEN CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION OF CONTENT FOOD PRODUCTS OILSEEDS SOYA SOYA BEANS UREASIC ACTIVITY CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Скачать ISO 5506:1988 Продукты из соевых бобов. Определение активности уреазы


Хостинг от uCoz