ISO 5558:1982


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Масла и жиры животные и растительные. Обнаружение и идентификация антиоксидантов. Метод тонкослойной хроматографии
Название (англ.):Animal and vegetable fats and oils; Detection and identification of antioxidants; Thin-layer chromatographic method
Описание (англ.):The method allows the detection and identification of the following antioxidants: nordihydroguaretic acid, propylgallate, octylgallate, dodecylgallate, tertiobutylhydroquinone, butylhydroxyanisole, alpha-tocopherol, butylhydroxytoluene. The method consists in dissolving of a test portion in n-hexane and extracting of the antioxidants witrh acetonitrile, then identification by thin-layer chromatography.
Дата регистрации:01.10.82
Дата введения:01.10.82
Код КГС:Н09
Код ОКСТУ:9109;9209
Код ОКС(МКС):67.200.10
Код ОКП:9109;9209
Нормативные ссылки:NF T60-235-1984, EQV*NP-3579(1988/IPQ), EQV*NEN ISO 5558(1990/NNI), EQV*BS 684 PART 2 SECTION 2.33(1983/BSI), EQV
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS ANIMAL FATS ANIMAL OILS ANTIOXIDANTS CHROMATOGRAPHIC ANALYSIS CHROMATOGRAPHY DETECTION FATS OILS VEGETABLE FATS VEGETABLE OILS

Скачать ISO 5558:1982 бесплатно rar zip (718 Кб) Масла и жиры животные и растительные. Обнаружение и идентификация антиоксидантов. Метод тонкослойной хроматографии


Хостинг от uCoz