ISO 6632:1981


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Фрукты, овощи и продукты их переработки. Определение летучей кислотности
Название (англ.):Fruits, vegetables and derived products; Determination of volatile acidity
Описание (англ.):The method consists in acidifying a test portion with tartaric acid, entraining the volatile acids by steam distillation and titrating the distillate with standard volumetric sodium hydroxide solution in the presence of phenolphthalein as an indicator. The method is applicable to all fresh products, to products preserved without chemical preservatives, and to products to which sulphur dioxide has been added.
Дата регистрации:01.01.82
Дата введения:01.11.81
Код КГС:Н59
Код ОКСТУ:9709;9109
Код ОКС(МКС):67.080.01
Код ОКП:9709;9109
Нормативные ссылки:NF V05-118-1974, NEQ*NP-3029-1985, EQV
Ключевые слова:ACIDITY AGRICULTURAL PRODUCTS DETERMINATION FRUIT-AND VEGETABLE PRODUCTS FRUITS TESTING TESTS VEGETABLES VOLATILITY

Текст ISO 6632:1981 лежит тут Фрукты, овощи и продукты их переработки. Определение летучей кислотности (103 Кб)


Хостинг от uCoz