Продукты гидролиза крахмала. Определение содержания воды. Модифицированный метод Карла Фишера
Название (англ.):
Starch hydrolysis products; Determination of water content; Modified Karl Fischer method
Описание (англ.):
Reaction of a solution of iodine, sulphur dioxide, pyridine and 2-methoxyethanol with the water contained in the product dispersed previously in a mixture of methanol and formamide. The method described in ISO 760 is improved by determing the content directly using the special solvent.
Дата регистрации:
01.10.83
Дата введения:
01.08.83
Код КГС:
Н49
Код ОКСТУ:
9188;9189;9109
Код ОКС(МКС):
67.180.20
Код ОКП:
9188;9189;9109
Нормативные ссылки:
prEN 25381-1994, EQV*EN ISO 5381-1994, EQV*DIN EN ISO 5381-1994, EQV*BS EN ISO 5381(1994/BSI), EQV*NF V03-625(1994/AFNOR), EQV*NF EN ISO 5381(1994/AFNOR), EQV
Ключевые слова:
CARBOHYDRATES DETERMINATION OF CONTENT FOOD PRODUCTS FOOD STARCH HYDROLYSIS KARL FISCHER REAGENT STARCH PRODUCTS STARCHES TEST EQUIPMENT TESTING TESTS WATER