ISO 4134:1978


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Мясо и мясные продукты. Определение cодержания L (+) -глютаминовой кислоты (контрольный метод)
Название (англ.):Meat and meat products; Determination of L-(+)- glutamic acid content; Reference method
Описание (англ.):The method consists in extracting of the acid present i a test portion with ice-cold perchloric acid solution, centrifuging, decanting and filtrating, followed by adjustment of pH and transformation of the L(+)-glutamate in a portion of the filtrate by the following reactions: 1) with nicotinamide adenine dinucleotide (NAD), and 2) with concomitant oxidation of an equivalent amount of nicotinamide adenine dinucleotide (reduced) (NADH). Photometric measurement of the amount offormazane formed.
Заменён стандартами:ISO 4134:1999
Дата введения:01.12.78
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9209;9211
Код ОКС(МКС):67.120.10
Код ОКП:9209;9211
Нормативные ссылки:BS 4401 PART 14-1979, EQV*NF V04-412-1983, EQV
Ключевые слова:CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION OF CONTENT GLUTAMIC ACID MEAT MEAT PRODUCTS ORGANIC ACIDS REFERENCE METHODS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN AMINO ACIDS

Скачать текст ISO 4134:1978 (119 Кб) Мясо и мясные продукты. Определение cодержания L (+) -глютаминовой кислоты (контрольный метод)


Хостинг от uCoz