ISO 1842:1991


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Продукты переработки фруктов и овощей. Определение pH
Название (англ.):Fruit and vegetable products; determination of pH
Описание (англ.):Specifies a potentiometric method of measuring the pH. Describes the principle, the preparation of the test sample, the test procedure, the expression of results, and the contents of the test report. This second edition cancels and replaces the first edition (1975).
Заменяет стандарты:ISO 1842(1975.12)
Дата регистрации:17.06.92
Дата введения:01.12.91
Код КГС:Н59
Код ОКСТУ:9161;9163;9109
Код ОКС(МКС):67.080.01
Код ОКП:9161;9163;9109
Нормативные ссылки:NF V05-108(1992/AFNOR), EQV*NF ISO 1842(1992/AFNOR), EQV
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING FOOD PRODUCTS FRUITS PH PH MEASUREMENT POTENTIOMETRIC METHODS VEGETABLES CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Скачать ISO 1842:1991 Продукты переработки фруктов и овощей. Определение pH


Хостинг от uCoz