Крахмал модифицированный. Определение содержания ацетила. Ферментативный метод
Название (англ.):
Modified starch - Determination of acetyl content - Enzymatic method
Описание (англ.):
Applies to modified starch, both granular and soluble in cold water. The methods specified enable to measure total and free acetyl contents; bound acetyl content is calculated as the difference of the two values. Total content is determined by heating the sample with dilute hydrochloric acid and converting the acetate with adenosine-5-triphosphate (ATP) and coenzyme A (CoA) to acetyl-CoA. The methods are suitable for determiningacetyl contents up to 2 % (m/m).
Дата регистрации:
01.04.95
Дата введения:
01.02.95
Код КГС:
Н49
Код ОКСТУ:
9187
Код ОКС(МКС):
67.180.20
Код ОКП:
9187
Нормативные ссылки:
DIN 10387-1-1986, NEQ*EN ISO 11213-1995, EQV*DIN EN ISO 11213-1995, EQV*NF V03-614(1995/AFNOR), EQV*NF EN ISO 11213(1995/AFNOR), EQV*BS EN ISO 11213(1995/BSI), EQV ISO 1666-1973*ISO 3696-1987
Ключевые слова:
ACETYL CARBOHYDRATES CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION OF CONTENT ENZYMATIC METHODS STARCHES CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN