ISO 11213:1995


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Крахмал модифицированный. Определение содержания ацетила. Ферментативный метод
Название (англ.):Modified starch - Determination of acetyl content - Enzymatic method
Описание (англ.):Applies to modified starch, both granular and soluble in cold water. The methods specified enable to measure total and free acetyl contents; bound acetyl content is calculated as the difference of the two values. Total content is determined by heating the sample with dilute hydrochloric acid and converting the acetate with adenosine-5-triphosphate (ATP) and coenzyme A (CoA) to acetyl-CoA. The methods are suitable for determiningacetyl contents up to 2 % (m/m).
Дата регистрации:01.04.95
Дата введения:01.02.95
Код КГС:Н49
Код ОКСТУ:9187
Код ОКС(МКС):67.180.20
Код ОКП:9187
Нормативные ссылки:DIN 10387-1-1986, NEQ*EN ISO 11213-1995, EQV*DIN EN ISO 11213-1995, EQV*NF V03-614(1995/AFNOR), EQV*NF EN ISO 11213(1995/AFNOR), EQV*BS EN ISO 11213(1995/BSI), EQV ISO 1666-1973*ISO 3696-1987
Ключевые слова:ACETYL CARBOHYDRATES CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION OF CONTENT ENZYMATIC METHODS STARCHES CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Скачать ISO 11213:1995 Крахмал модифицированный. Определение содержания ацетила. Ферментативный метод


Хостинг от uCoz