ISO 6464:1983


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Масла и жиры животные и растительные. Определение содержания галлатов. Спектрометрический метод молекулярной абсорбции
Название (англ.):Animal and vegetable fats and oils; Determination of gallates content; Molecular absorption spectrometric method
Описание (англ.):Other antioxidants which can be detected and identified by the method specified in ISO 5558, may interfere and give high results. The principle of the method is selective extraction of each gallats from a test portion by means of appropriate solvents and determination by ultraviolet spectrometric measurement, in the following order: - propyl gallate, - octyl gallate, - dodecyl gallate.
Дата регистрации:01.01.84
Дата введения:01.11.83
Код КГС:Н09
Код ОКСТУ:9109;9209
Код ОКС(МКС):67.200.10
Код ОКП:9109;9209
Нормативные ссылки:NF T60-238-1984, EQV*NP-3655(1988/IPQ), EQV*BS 684 PART 2 SECTION 2.44(1984/BSI), EQV
Ключевые слова:ANIMAL FATS ANIMAL OILS ANTIOXIDANTS DETERMINATION OF CONTENT FATS FOOD PRODUCTS MOLECULAR ABSORPTION SPECTROPHOTOMETRY SPECTROPHOTOMETRY TESTING TESTS VEGETABLE FATS VEGETABLE OILS MOL

Скачать ISO 6464:1983 Масла и жиры животные и растительные. Определение содержания галлатов. Спектрометрический метод молекулярной абсорбции


Хостинг от uCoz