Масла и жиры животные и растительные. Определение содержания галлатов. Спектрометрический метод молекулярной абсорбции
Название (англ.):
Animal and vegetable fats and oils; Determination of gallates content; Molecular absorption spectrometric method
Описание (англ.):
Other antioxidants which can be detected and identified by the method specified in ISO 5558, may interfere and give high results. The principle of the method is selective extraction of each gallats from a test portion by means of appropriate solvents and determination by ultraviolet spectrometric measurement, in the following order: - propyl gallate, - octyl gallate, - dodecyl gallate.
Дата регистрации:
01.01.84
Дата введения:
01.11.83
Код КГС:
Н09
Код ОКСТУ:
9109;9209
Код ОКС(МКС):
67.200.10
Код ОКП:
9109;9209
Нормативные ссылки:
NF T60-238-1984, EQV*NP-3655(1988/IPQ), EQV*BS 684 PART 2 SECTION 2.44(1984/BSI), EQV