ISO 6571:1984


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Пряности, приправы и травы. Определение содержания эфирных масел
Название (англ.):Spices, condiments and herbs; Determination of volatile oil content
Описание (англ.):Describes a method the principle of which consists in distilling an aqueous suspension of the product and collecting the distillate in a graduated tube containing a measured volume of xylene to fix the volatile oil. After separation of the organic from the aqueous phases the total volume of the organic phase is read and the volatile oil content is calculated after deduction of the volume of xylene. The test parameters fordifferent spices, condiments and herbs are indicated in an annex.
Дата регистрации:01.01.85
Дата введения:01.11.84
Код КГС:С29
Код ОКСТУ:9709;9720
Код ОКС(МКС):67.220.10
Код ОКП:9709;9720
Нормативные ссылки:BS 4585 PART 15-1985, EQV*NF V03-409-1983, EQV*DIN 10228-1995, NEQ*LMBG L 53.00-5-1996, NEQ
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION OF CONTENT ESSENTIAL OILS HERBS SEASONINGS SPICES CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Скачать ISO 6571:1984 Пряности, приправы и травы. Определение содержания эфирных масел


Хостинг от uCoz