ISO 1841-2:1996


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Мясо и мясные продукты. Определение содержания хлоридов. Часть 2. Потенциометрический метод
Название (англ.):Meat and meat products. Determination of cloride content. Part 2. Potentiometric metod
Описание (англ.):Gives a method for the determination of the chloride content of meat and meat products, including poultry, with sodium chloride contents equal to or greater than 0,25 % (
Дата регистрации:01.07.96
Дата введения:01.07.96
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9211
Код ОКС(МКС):67.120.10
Код ОКП:9211
Нормативные ссылки:BS 4401 PART 16(1996/BSI), EQV
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS ANIMAL PRODUCTS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING CHLORIDE CONTENT DEFINITIONS DETERMINATION OF CONTENT FOOD INSPECTION MEAT MEAT PRODUCTS POTENTIOMETRIC METHODS POULTRY SODIUM CHLORIDE CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Download ISO 1841-2:1996 free rar,zip,doc Мясо и мясные продукты. Определение содержания хлоридов. Часть 2. Потенциометрический метод


Хостинг от uCoz