ISO 6647:1987


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Рис. Определение содержания амилозы
Название (англ.):Rice; Determination of amylose content
Описание (англ.):The method consists in grinding of the rice to a fine fluor, followed by defatting. Dispersing of a test portion in sodium hydroxide solution, then adding of an iodine solution to an aliquot portion and spectrometric determing of the absorbance, at 620 nm, of the colour complex formed. Reading of the amylose content of the sample from a calibration graph, prepared using mixtures of amylose and amylopectin.
Дата регистрации:30.04.87
Дата введения:01.04.87
Дата отмены:01.04.98
Код КГС:С19
Код ОКСТУ:9709
Код ОКС(МКС):67.060
Код ОКП:9709
Нормативные ссылки:UNI ISO 6647(1991/UNI), EQV
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS CEREALS CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION OF CONTENT GRAINS (FOOD) RICE SPECTROMETRIC ANALYSIS SPECTROSCOPY STARCHES CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN GRAIN CROPS

Скачать ISO 6647:1987 бесплатно rar zip (251 Кб) Рис. Определение содержания амилозы


Хостинг от uCoz