ISO 6648:1993


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Рис. Определение вязкоупругих свойств на различных стадиях приготовления. Метод с применением эластографа для определения вязкости
Название (англ.):Rice; determination of viscoelastic properties at various stages of cooking; method using a viscoelastograph
Описание (англ.):Specifies a method for the determination of certain viscoelastic properties of rice (i.e. swelling, firmness, elastic recovery and viscoelastic index). Also gives a method for determining the quantity of water absorbed (i.e. the coefficient of water absorption) by the rice. Applies to all whole-grain rice (i.e. husked rice and milled rice) whether or not it has been subjected to technological treatments such as precooking or parboiling.
Заменяет стандарты:ISO 6648(1985.08)
Дата регистрации:01.08.93
Дата введения:01.06.93
Код ОКС(МКС):67.060
Нормативные ссылки:NF V03-744(1993/AFNOR), EQV*NF ISO 6648(1993/AFNOR), EQV
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS CEREALS COOKING FOOD PRODUCTS PLANT PRODUCTS RICE TESTING TESTS VISCOSITY GRAIN CROPS COOKERS

Загрузить ISO 6648:1993 (859 Кб) Рис. Определение вязкоупругих свойств на различных стадиях приготовления. Метод с применением эластографа для определения вязкости


Хостинг от uCoz