ISO 5515:1979


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Фрукты, овощи и продукты их переработки. Разложение органического вещества перед анализом. Влажный метод
Название (англ.):Fruits, vegetables and derived products; Decomposition of organic matter prior to analysis; Wet method
Описание (англ.):The method consists in heating a test portion until all organic matter is decomposed and a clear solution is obtained, either with sulphuric acid and nitric acid and in certain cases with hydrogen peroxide, or with sulphuric acid and nitric acid with the addition of perchloric acid.
Дата регистрации:01.03.79
Дата введения:01.02.79
Код КГС:Н09
Код ОКСТУ:9760;9709;9109;9160
Код ОКС(МКС):67.080.01
Код ОКП:9760;9709;9109;9160
Нормативные ссылки:NF V05-112-1985, NEQ*NP-3298-1986, EQV*UNE 34-219-81-1981, EQV
Ключевые слова:CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION OF CONTENT DISINTEGRATION FOOD PRODUCTS FRUITS ORGANIC MATTER VEGETABLES CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Загрузить ISO 5515:1979 (777 Кб) Фрукты, овощи и продукты их переработки. Разложение органического вещества перед анализом. Влажный метод


Хостинг от uCoz