Сыры и переработанные сыры. Определение содержания хлоридов. Метод потенциометрического титрования
Название (англ.):
Cheese and processed cheese products; determination of chloride content; potentiometric titration method
Описание (англ.):
Is applicable to all cheeses and processed cheese products containing more than 0,2 (m/m) of chloride ion. The principle is based on the suspension of a test portion in water, acidification with nitric acid and subsequent potentiometric titration of chloride ion with standard volumetric silver nitrate solution.
Заменяет стандарты:
ISO 5943(1978)
Дата регистрации:
01.01.89
Дата введения:
01.12.88
Код КГС:
Н19
Код ОКСТУ:
9209;9224;9225
Код ОКС(МКС):
67.100.30
Код ОКП:
9209;9224;9225
Нормативные ссылки:
DIN 10328-1986, EQV*LMBG L 03.00-11-1985, EQV*NF ISO 5943(1989/AFNOR), EQV*NF V04-289(1989/AFNOR), EQV*BS 770 PART 4(1989/BSI), EQV ISO 707-1985
Ключевые слова:
AGRICULTURAL PRODUCTS CHEESE CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING CHLORIDES CONES DAIRY PRODUCTS DETERMINATION OF CONTENT FOOD PRODUCTS POTENTIOMETRIC METHODS PROCESSED CHEESE CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN