ISO 6557-1:1986


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Фрукты, овощи и продукты их переработки. Определение содержания аскорбиновой кислоты. Часть 1. Контрольный метод
Название (англ.):Fruits, vegetables and derived products; Determination of ascorbic acid; Part 1 : Reference method
Описание (англ.):The method uses the molecular fluorescence spectrometry for the determination of the combined ascorbic and dehydroascorbic acid content. It consists in transforming ascorbic acid into dehydrascorbic acid using activated charcoal, and reacting this with o-phenylendiamine (OPDA).
Дата регистрации:01.11.86
Дата введения:01.10.86
Код КГС:Н09
Код ОКСТУ:9109;9209
Код ОКС(МКС):67.080.01
Код ОКП:9109;9209
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS ASCORBIC ACID CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION OF CONTENT FRUIT-AND VEGETABLE PRODUCTS FRUITS REFERENCE METHODS SPECTROCHEMICAL ANALYSIS VEGETABLES VITAMIN C CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Скачать ISO 6557-1:1986 бесплатно rar zip (550 Кб) Фрукты, овощи и продукты их переработки. Определение содержания аскорбиновой кислоты. Часть 1. Контрольный метод


Хостинг от uCoz