ISO 3565:1975


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Мясо и мясные продукты. Обнаружение салмонеллы (контрольный метод)
Название (англ.):Meat and meat products; Detection of salmonellae (Reference method)
Описание (англ.):The detection necessitates four successive stages, because salmonellae are usually present in low numbers, sometimes in an injured state, and often in the presence of considerable larger numbers of other members of Enterobaceriaceae. The method consists in preliminary enrichment, enrichment, plating out and confirmation.
Дата введения:01.09.75
Дата отмены:01.07.97
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9209;9211
Код ОКС(МКС):07.100.30; 67.120.10
Код ОКП:9209;9211
Нормативные ссылки:DIN 10160-1977, NEQ*DS/ISO 3565-1979, EQV*UNE 34-554-83-1983, EQV*LMBG L 06.00-11-1980, NEQ
Ключевые слова:DETECTION FOOD TESTING MEAT MEAT PRODUCTS MICROBIOLOGICAL ANALYSIS REFERENCE METHODS SALMONELLA FOOD TECHNOLOGY

Download ISO 3565:1975 free rar,zip,doc Мясо и мясные продукты. Обнаружение салмонеллы (контрольный метод)


Хостинг от uCoz