ISO 6800:1985


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Масла и жиры животные и растительные. Определение состава жирных кислот в положении 2
Название (англ.):Animal and vegetable fats and oils; Determination of the composition of fatty acids in the 2-position
Описание (англ.):The method is applicable only to fats and oils with a melting point below 45 degrees centigrade. It consists in purifying of a test portion by column chromatography, after neutralization, where necessary, of any free fatty acids. Then partial enzymatic hydrolysis of the glycerides to yield 2-monoglycerides, separation of the monoglycerides by thin layer chromatography and determination of their fatty acidcomposition by gas chromatography. An annex describes the preparation of lipase and checking its activity.
Заменён стандартами:ISO 6800(1997.12)
Дата регистрации:25.08.86
Дата введения:01.12.85
Дата отмены:01.12.97
Код КГС:Н09
Код ОКСТУ:9209;9109;9221;9141;9281
Код ОКС(МКС):67.200.10
Код ОКП:9209;9109;9221;9141;9281
Нормативные ссылки:NF ISO 6800-1986, EQV*NF T60-241(1986/AFNOR), EQV*BS 684 PART 2 SECTION 2.39(1986/BSI), EQV
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS ANIMAL FATS ANIMAL OILS CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION OF CONTENT FATS FATTY ACIDS MELTING POINT VEGETABLE FATS VEGETABLE OILS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Download ISO 6800:1985 free rar,zip,doc Масла и жиры животные и растительные. Определение состава жирных кислот в положении 2


Хостинг от uCoz