ISO 6735:1985


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Молоко сухое. Оценка класса термообработки. Контрольный метод определения показателя термообработки
Название (англ.):Dried milk; Assessment of heat class; Heat-number reference method
Описание (англ.):Covers dried whole milk, dried partly skimmed milk and dried skimmed milk manufactured by the spray process. The method is also applicable to all types of instant dried milk. The heat class of the dried milk is derived from the heat number according to a proposed heat-classification scheme consisting of four classes, i.e. low heat; medium heat; medium-high heat; highheat. The Kjeldahl method is described in Annex A and Annex B includes the proposed heat-classification scheme for spray-dried milk.
Дата регистрации:01.01.86
Дата введения:01.12.85
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9209
Код ОКС(МКС):67.100.10
Код ОКП:9209
Нормативные ссылки:NF ISO 6735-1986, EQV*NP 3545(1987/IPQ), EQV*NF V04-354(1986/AFNOR), EQV*NP-3545(1987/IPQ), EQV
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING CLASSIFICATION CLASSIFICATION SYSTEMS DAIRY PRODUCTS DESICCATED MILK DETERMINATION DRIED MILK HEAT TREATMENT KJELDAHL METHOD KJELDAHLS METHOD MILK CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN CLASSIFICATIONS

Скачать ISO 6735:1985 doc Молоко сухое. Оценка класса термообработки. Контрольный метод определения показателя термообработки


Хостинг от uCoz