ISO 4099:1984


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Сыры. Определение содержания нитратов и нитритов. Метод восстановления кадмием и фотометрия
Название (англ.):Cheese; Determination of nitrate and nitrite contents; Method by cadmium reduction and photometry
Описание (англ.):Describes a method suitable for hard, semi-hard and soft cheeses of various ages and for processed cheese. The principle is based on extraction of the cheese with warm water, precipitation of the fat and proteins, filtration and reduction of the nitrate in a portion of the filtrate to nitrite by means of copperized cadmium. The detection limits of the method are 5 mg of nitrate per kilogram and 0,5 mg of nitrite per kilogram.
Заменён стандартами:ISO 14673-1:2001, ISO 14673-2:2001, ISO 14673-3:2001
Дата регистрации:01.10.84
Дата введения:01.09.84
Дата отмены:01.11.01
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9209;9225;9224
Код ОКС(МКС):67.100.30
Код ОКП:9209;9225;9224
Нормативные ссылки:DIN 10338-1982, EQV*NF V04-290-1985, EQV*BS 770 PART 9(1985/BSI), EQV
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS CHEESE CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DAIRY PRODUCTS DETERMINATION OF CONTENT MOLECULAR ABSORPTION SPECTROMETRY MOLECULAR ABSORPTION SPECTROPHOTOMETRY NITRATES NITRITES CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN MOL

Скачать ISO 4099:1984 doc Сыры. Определение содержания нитратов и нитритов. Метод восстановления кадмием и фотометрия


Хостинг от uCoz